Bel snel
0546 - 86 80 65
En laat u
verrassen!

Wij helpen u graag

Technisch teambuilding bedrijfsuitje, bouw je eigen robot!MINDSTORMS ROBOTWARS

Technisch teambuilding bedrijfsuitje, bouw je eigen robot!

Bent u op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Een activiteit waarin u en uw collega’s elkaar beter leren kennen en met elkaar moeten samenwerken? Dan is ons Technische teambuilding bedrijfsuitje genaamd Mindstorms RobotWars echt iets voor u.

Het programma zal er als volgt uit gaan zien. In kleine teams die door ons of jullie kunnen worden samengesteld bepalen jullie samen wat het meest geschikte Robot ontwerp is voor jullie om te gaan bouwen. Speel het tactisch en koop de juiste onderdelen in de Mindstorms Shop. Zonder de goede onderdelen kun geen werkende robot bouwen. De teams ontvangen uitgebreide bouwbeschrijvingen en de benodigde materialen voor het bouwen en programmeren van een strijdwaardige Robot. Hierbij is een goede samenwerking (teambuilding) erg belangrijk. Voor mensen die in de technische sector werken en dus veel bezig zijn met techniek is dit bedrijfsuitje een aanrader. Er zijn namelijk niet veel bedrijf / teamuitjes waarin teambuilding en techniek zo goed samenkomen. Zoals dat bij ons technische teambuilding bedrijfsuitje genaamd Mindstorms Robotwars wel zo is. 

Tijdens het eerste teamoverleg bepalen jullie het ontwerp van de te bouwen Robot. Er kan gekozen worden voor bijvoorbeeld een hele mooie of gaan jullie toch voor de snelste. Aangezien alle aspecten meetellen in de uiteindelijke finale kan dit een lastige keuze zijn. Met dit bedrijfsuitje staat een goede samenwerking voorop. Anders komt de robot namelijk nooit optijd af. Verdeel jullie krachten en bouw allemaal een stukje. Uiteindelijk wordt de Robot voorzien van de juiste software en komt alles samen in de ultieme Robot. De robot is te besturen via een app op de ipad die aan het begin van het teambuilding bedrijfsuitje uitgedeeld worden. Zeker voor de mensen die geïnteresseerd zijn in techniek is dit een leuk onderdeel. Waar ze hun skills kunnen laten zien.

In een aantal “Wars” en uitdagende behendigheids en snelheidsspellen zullen de sterke en zwakke punten van de Mindstorm Robots te zien zijn. Het winnende team verdiend natuurlijk extra geld. En de overige teams die even niet meespelen kunnen weddenschappen afsluiten en zo ook extra verdienen aan de overwinning van een ander. In de grote finale zal zichtbaar worden welk team de meest orginele en best functionerende robot gebouwd heeft. Uit ieder team mag iemand naar voren komen om hun robot te gaan besturen via de app op de ipad. Wanneer de robot niet goed geprogrammeerd is is dat nog niet zo makkelijk. Het team dat aan het einde van de dag de meeste cash heeft zal als winnaar uit de strijd komen. En ontvangt na afloop van het technische bedrijfsuitje een leuke prijs namens TP Events. 

 

Het bouwen van de Robots gebeurt door middel van Mindstorms EV3, dit is de meest technische en geavanceerde lijn van LEGO welke we ook vaak terugzien bij simulatie en testprojecten op universiteiten en bij technische bedrijven. Mindstorms EV3 is voorzien van krachtige computertechniek, sensoren, motoren en zelfs USB, Wifi en Bluetooth.
Door de verschillende elementen te combineren kun je je creaties doen lopen, rijden, praten, grijpen, denken, schieten en gezichtsuitdrukkingen geven. Kortom bijna alles wat je je maar voor kunt stellen!

Het bouwen en programmeren is vlot en makkelijk te leren, ook door niet-technische mensen!

 

MINDSTORMS ROBOTWARS:

  • € 39,95 per persoon
  • Op basis van ca 3 uren, minimaal 20 personen. (kleinere groepen zijn ook mogelijk, vraag dan een prijs op maat aan.)

Alle genoemde bedragen zijn incl. btw!


Balloon Fight Competition:

 

 

Gratis info aanvragen

B e d r i j f s u i t j e    |     P e r s o n e e l s f e e s t    |     A t t r a c t i e s .