Bel snel
0546 - 86 80 65
En laat u
verrassen!

Wij helpen u graag

Zeepkistenrace als uitjeBouw samen een stoere zeepkist! Teamprestatie pur sang

Zeepkistenrace als uitje

Zeepkistenrace is teamdynamiek, vernuft en gezelligheid inéén!

Wordt het dit jaar weer een workshop, kanoën of bowlen? Tijd voor iets compleet anders, tijd voor een Zeepkistenrace! Met dit programma beleef je gegarandeerd een originele middag vol met leuke elementen!

De zeepkist, u kent hem vast nog wel. Vroeger nam je een kist, en met zijn allen monteerde je er wielen en een stuur op. Duwen maar, over een eigen parcours! Anno NU organiseren wij een origineel Zeepkisten bedrijfsuitje, waarin die nostalgie gemixt wordt met jullie teamdynamiek, hilariteit en dus heel veel actie & gezelligheid. Bouwen die zeepkist!

De uitdaging is om met elkaar een stoere zeepkist te bouwen. Wat voor kist bouwen jullie en welke kleur? De één gaat tekenen, de ander bouwen en weer een ander schildert. Een tweede team heeft een wiel over, en met een harde onderhandeling ruil je jullie oude producten. Wil je echt een stoere zeepkist dan kun je gaan "pimpen". Hiervoor voer je opdrachten uit en "koop" je die stoere uitlaat, wieldoppen of zwaailichten. Pimp my Ride!

Na het onderhandelen, spelen en bouwen worden de zeepkisten beoordeeld op looks en onderdelen. En daarna gaan jullie een parcours rijden. Welk team is het snelst en rijdt geen pionnen omver? Jullie winst zal zoet zijn, en je mag op het ereschavot! Dit bedrijfsuitje zorgt gegarandeerd voor een leuke middag voor iedereen. Man of vrouw, jong tot oud worden betrokken bij de vele aspecten (creatief, technisch, onderhandelen) en de "pimp" opdrachten zorgen voor extra spanning. Tijdsduur ca 3 uren bouwen en racen. Exclusief eventueel na borrelen.

De locatie voor jullie programma

Dit programma bieden wij aan in de oude textielfabriek van Ten Cate in Almelo. Hier kan het programma zowel buiten als binnen plaatsvinden, dus geschikt voor elk weertype en elke maand. Het Stadslab welke hier ook gevestigd is voorziet jullie dan van lekker eten en drinken.

 

 

 

 

Op eigen locatie

Uiteraard kunnen wij dit programma ook aanbieden op uw eigen locatie of op één van onze overige LOCATIES

Zeepkisten race arrangement:

  • € 39,95 per persoon (excl. eventuele reiskosten en eten/drinken)
  • Op basis van ca 3 uren, minimaal 20 personen. (kleinere groepen zijn ook mogelijk, vraag dan een prijs op maat aan.)

Alle genoemde bedragen zijn incl. btw!


Gratis info aanvragen

B e d r i j f s u i t j e    |     P e r s o n e e l s f e e s t    |     A t t r a c t i e s .