Bel snel
0546 - 86 80 65
En laat u
verrassen!

Wij helpen u graag

Ik hou van Holland Quizspeel mee met het bekendste spel van Nederland: Ik hou van Holland

Ik hou van Holland Quiz

Speel ook "Ik hou van Holland"!

Bekend van TV, maar vanavond maken jullie je op voor een gezellige avond met Hollandse vragen en fragmenten. Altijd geslaagd, want wie doet niet mee met een vraag over Swiebertje of danst mee met Nielson?! Het komt allemaal voorbij in de "Ik Hou van Holland" Quiz!

Daag je vrienden of collega's uit voor de "Ik hou van Holland spelquiz" en speel de populairste quizshow van Nederland! Test jullie kennis over Holland en haar gebruiken, muziek, TV series, inwoners, politiek en geschiedenis. En natuurlijk tussendoor veel muziek en fragmenten die iedereen kent! 

Het leuke is dat we dit spel met stemkastjes spelen, dus je kunt direct het goede antwoord geven. Dat gaat veel sneller dan A4'tjes en je ziet direct de tussenstand. Iedereen wordt dus nog fanatieker van deze interactieve quiz! Onze presentator praat alles aan elkaar en op een groot scherm komt het spel voorbij. Al met al duurt de Ik hou van Holland quiz ongeveer 1,5 uur, maar tussentijds kunnen we prima tijd maken voor een buffet en is er natuurlijk tijd voor een drankje e.d.  Dit spel is dus erg geschikt als dinerspel, maar ook als complete feestavond. 

Het team met de meeste punten wint een leuke prijs.

Kies een locatie voor jullie programma

Op onze LOCATIES pagina vind je verschillende locaties waar wij mee samenwerken. Wij zitten echter niet vast aan deze locaties. Je kunt zelf natuurlijk ook je gewenste locatie bij ons bekend maken!

Arrangement Ik hou van Holland Quiz:

  • Kosten per persoon: €19,95 incl. btw, stemkastjes en presentator
  • Minimum aantal deelnemers: 20 (kleinere groepen zijn ook mogelijk, vraag dan een prijs op maat aan.)
  • Excl. reiskosten naar de locatie 
  • Fotoact; Ga in je favoriete Hollandse outfit op de foto in een Hollandse setting € 450,-- incl. BTW

Vul hier het formulier in

B e d r i j f s u i t j e    |     P e r s o n e e l s f e e s t    |     A t t r a c t i e s .