Bel snel
0546 - 86 80 65
En laat u
verrassen!

Wij helpen u graag

Nieuw! Start - Finishboog medium hurenHét startpunt van uw evenement!

Specials

Mag het extra bijzonder? Laat TP Events u verrassen!

Als evenementenbureau zien we wekelijks veel nieuwe en leuke ideeën. Een bijzondere locatie, spraakmakende activiteit of dat bijzondere entertainment item. We hebben onze meest verrassende onderdelen voor u geselecteerd en weergegeven op deze Specials pagina. Heeft u eigen ideeën over deze items? Bel ons! 

Voor al onze feesten en uitjes kunnen wij desgewenst ook de locatie voor u regelen. Op onze LOCATIES pagina vindt u de locaties waar wij zoal mee samenwerken. Wij zien dit als een stukje service naar onze klanten en vragen hier dan ook geen vergoeding voor. Wilt u zelf uw feestlocatie regelen dan is dat uiteraard ook geen probleem. Heeft u een eigen horecalocatie en wilt u graag met ons samenwerken, dat kan ook, neem dan even contact met ons op.

Nieuw! Start - Finishboog medium huren

Hét start of eind punt van uw evenement!

Meer

Fun Photoshoot

Fun Photoshoots zorgen altijd voor een hoop lol op feesten! Iedereen wil met elkaar op de foto en het liefst zo gek, charmant, sexy of stoer mogelijk.

Meer

Start - Finishboog huren

Fraaie start - finishboog huren? Dit geeft uw open dag, Marathon, (Classic) Rally of Sportdag een fraai karakter. Mooie witte finish boog van maar liefst 9x6 mtr. 

Meer

Het Gastentoilet

Geniet van een markante stijlvolle act: het "koninklijk” Gastentoilet! Van buiten een bijzondere entourage, van binnen een video act.

Meer

Confetti shooter huren

Een wauw effect voor elk feest: met deze confetti shooter krijg je allemaal glimmende confetti op de dansvloer. Gaaf effect!

Meer

Kaartgoochelaar

Bijzonder entertainment met een knipoog.
Kaartgoochelaar Erwin zorgt voor een uniek stuk entertainment waarover nog lang nagepraat zal worden. Met zijn meer dan 25 jaar ervaring in "het vak" is de interactie die Erwin heeft met zijn toeschouwers zeer zeker erg bijzonder te noemen.

Meer

B e d r i j f s u i t j e    |     P e r s o n e e l s f e e s t    |     A t t r a c t i e s .