Bel snel
0546 - 86 80 65
En laat u
verrassen!

Wij helpen u graag

Archery Tagin het bos!

Archery Tag

Een uitdagend schietspel maar dan zonder blauwe plekken, dat is Archery Tag!

Overgewaaid uit Amerika en nieuw in Nederland. Archery tag is een combinatie van paintball en boogschieten, met soft pijlen. En waar anderen het op een open veld met opblaasbare hindernissen spelen daar spelen wij het in een uitdagend bos vol natuurlijke hindernissen en obstakels om achter te schuilen. 

Archery Tag: Een sport vergelijkbaar met paintball waar de deelnemers op elkaar schieten met behulp van een pijl en boog met grote schuimpunten. De spelers worden geëlimineerd wanneer ze worden getroffen door een pijl. Om letsel te voorkomen dragen de deelnemers beschermende gezichtsmaskers en maken we gebruik van bogen met minder dan 30 pond trekgewicht. Leuk en veilig dus.


We bieden Archery Tag in verschillende spelvarianten aan:

* LMS, Last Man Standing: het meest gespeelde spel bij Archery Tag. Het spel bestaat uit twee teams die elkaar proberen uit te schakelen. Is een speler geraakt dan verlaat deze het spel net zolang tot één team is uitgeschakeld.
 Maar wordt een Archery Arrow (pijl) uit de lucht gevangen dan mag een uitgeschakelde speler weer het veld betreden. 

* TDM, Team Deathmatch: naar de gelijkaardige versie van schietspellen. Dit is een spelversie waarin het ene team zoveel mogelijk mensen uit het andere team moet uitschakelen. Wie 'af' is moet terug naar het begin en mag dan weer meedoen. Er wordt geteld hoeveel mensen "af" gaan. Het team met de minste mensen "af" wint.
 

* Capture the flag: In beide kampen wordt een vlag gelegd. De doelstelling van dit spel is om de vlag van de tegenpartij te veroveren en in het eigen kamp te brengen. De partij die als eerste de vlag van de tegenpartij kan binnenbrengen in het eigen kamp is de winnaar.

* Central Flag: In het midden van het speelveld is een vlag verstopt. Beide partijen trachten de vlag zo spoedig mogelijk te lokaliseren en te veroveren. Ook in dit geval is de partij die als eerste de vlag binnenbrengt de winnaar.
 Net als bij TDM moeten uitgeschakelde spelers eerst terug naar hun begin honk om weer mee te mogen spelen.

* Presidentenspel: Één team krijgt een president en die moet van A naar B en het andere team moet dat zien te verhinderen. Als de president 'out' is, dan is het spel afgelopen. Dit is een tactisch spel, omdat het doel is om de president of VIP (vrijgezel?) te beschermen.
 

* Play Alone: Elke speler speelt in deze spelvorm voor zichzelf. Is een speler af dan moet deze het veld verlaten. Degene die als enige nog "levende" speler overblijft wint. 

Tijdens de duur van de activiteit kan er voor gekozen om verschillende spelvarianten na elkaar te spelen. 
 

Wij werken samen met een speelveld in HOLTEN (Overijssel).

Archery Tag is zeer geschikt voor vrijgezellenfeest, personeelsdag, teamuitje, kinderfeestje, sportdag, studenvereniging, enzovoort...
 

 

Prijzen Archery Tag in het bos:

  • Een competitie Archery Tag duurt ongeveer 1,5 uur en is te boeken vanaf 10 personen.  
  • Kosten
 tot 10 personen: €250,- op basis van circa 1 uur spelen. Iedere persoon extra betaald €15,- p.p.

  • Prijzen zijn inclusief professionele begeleiding en bosterrein huur.

 

 

B e d r i j f s u i t j e    |     P e r s o n e e l s f e e s t    |     A t t r a c t i e s .