Bel snel
0546 - 86 80 65
En laat u
verrassen!

Wij helpen u graag

Retro QuizLeuke Quiz over de 60s, 70,s 80s en 90s

Retro Quiz

Retro Pubquiz: Was vroeger alles beter? En wat weet jij nog?

De 70's & 80's zijn al jaren heel populair! Van de (oude) nieuwe Ford Mustang, de nieuwe hakzolen tot "Grease" die je op elk feestje hoort... Maar wat weten jullie nog van deze tijd? Met de retro PubQuiz zorgen we voor competitie, gezelligheid en alleen maar "OOH-JA" momenten!  Jij doet toch ook mee?

Het leuke aan deze quiz is dat iedereen kan meedoen. Jong of oud, iedereen krijgt per team een stemkastje waarmee je kunt antwoorden op de vragen. Met de stemkastjes is het lekker interactief, en veel sneller en leuker dan op papier. Want wie weet het meeste van oude muziek, bekende TV series, sport, bekende tunes en algemene weetjes? The Quiz is on!

Onze presentator laat de vragen in verschillen rondes voorbij komen op een groot scherm. Jullie team moet binnen 30 seconden stemmen met de stemkastjes. Maar ben je te laat.... dan geen punten! De vragen varieren van Swiebertje tot Elvis, premier van Agt tot autovrije zondag. Maar allemaal even leuk en gezellig! Tussen de rondes door zullen tussenstanden bekend worden gemaakt wat zorgt voor hilariteit en nog meer fanatisme. Lopen jullie in op de concurrentie, of juist andersom?

Totale duur ca 90 minuten. Het winnende team wacht een leuk prijsje.

Zowel Engels als Nederlandstalig mogelijk.
Tip: We kunnen ook jullie bedrijfsvragen opnemen (meerprijs)

Kies een locatie voor jullie programma

Op onze LOCATIES pagina vindt u verschillende locaties waar wij mee samenwerken. Wij zitten echter niet vast aan deze locaties, u kunt zelf natuurlijk ook uw gewenste locatie bij ons bekend maken!


Arrangement Retro PubQuiz:

  • Kosten per persoon: €19,95 incl. btw, alle benodigdheden en presentator
  • Minimum aantal deelnemers: 15 (kleinere groepen zijn ook mogelijk, vraag dan een prijs op maat aan.)
  • Excl. reiskosten naar de locatie


Gratis info aanvragen

B e d r i j f s u i t j e    |     P e r s o n e e l s f e e s t    |     A t t r a c t i e s .