Bel snel
0546 - 86 80 65
En laat u
verrassen!

Wij helpen u graag

Zomerse PubQuizPopulair zomer uitje

Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje organiseren? De leukste ideeën bij TP Events!

Bedrijfsuitjes zijn helemaal hot, maar wat ga je met de collega's ondernemen? Iets dat bij iedereen past, betaalbaar en in de eigen regio? TP Events beschikt over ruim 25 bedrijfsuitjes die we in eigen beheer organiseren. Alle uitjes zijn uitnodigend en zorgvuldig samengesteld en zijn geschikt voor zowel grote als kleine groepen.Voor elke activiteit hebben we een passende locatie, maar het kan ook op een eigen lokatie naar keuze. Ook kunnen we ons aanbod aan jouw specifieke wensen aanpassen. Dat doen we graag!

Voor al onze feesten en uitjes kunnen wij desgewenst ook de locatie voor je regelen. Op onze LOCATIES pagina vind je de locaties waar wij zoal mee samenwerken. Wij zien dit als een stukje service naar onze klanten en vragen hier dan ook geen vergoeding voor. Wil je zelf je feestlocatie regelen, dan is dat uiteraard ook geen probleem. Heb je een eigen horecalocatie en wil je graag met ons samenwerken, dat kan ook, neem dan even contact met ons op.

Zeepkistenrace als uitje

Een origineel concept in een nieuw jasje. De zeepkistenrace is terug van weggeweest. Bouw samen een Zeepkist, Pimp Your Ride en race tegen collega's. Op een nieuwerwetse manier bezig zijn met teambuilding, creativiteit en een grote dosis gezelligheid? Dat doe je met onze Zeepkistenrace!

Meer

MVO uitje: Bouw een Step voor de Speelgoedbank

Een leuk én maatschappelijk verantwoord uitje met de collega's? Het kan!
Bouw een step, werk goed samen en steun de Speelgoedbank.

Meer

Technisch teambuilding bedrijfsuitje, bouw je eigen robot!

Bent u op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Een activiteit waarin u en uw collega’s met elkaar moeten samenwerken en teambuilding prioriteit is? Dan is ons Technische bedrijfsuitje genaamd Mindstorms Robot wars echt iets voor u.
Bouw met je team de ultieme Robot en laat deze de strijd aangaan met de andere teams.
 

Meer

Archery Tag

Een uitdagend schietspel maar dan zonder blauwe plekken, dat is Archery Tag!
Overgewaaid uit Amerika en nieuw in Nederland. En waar anderen het op een open veld met opblaasbare hindernissen spelen daar spelen wij het in een uitdagend bos vol natuurlijke hindernissen en obstakels om achter te schuilen. 

Meer

De Pubquiz

Met het succes van alle TV Quizzen organiseren wij een leuke kennisquiz in gezellige kroeg stijl: De Pub Quiz!

Meer

Ik Hou Van Holland Spelshow

Speel ook het leukste spel van Nederland! Daag vrienden en collega's uit in verschillende rondes en beleef een middag of avond vol gezelligheid en plezier!

Meer

Winterse Pub Quiz

Speel de Pub Quiz, de ideale sfeermaker voor een kerstuitje, winters personeelsfeest of kerstborrel. 

Meer

Zomerse PubQuiz

Speel de Pub Quiz, de ideale sfeermaker, ook in de zomer, chill op het terras of als slecht-weer alternatief. 

Meer

B e d r i j f s u i t j e    |     P e r s o n e e l s f e e s t    |     A t t r a c t i e s .