Bel snel
0546 - 86 80 65
En laat u
verrassen!

Wij helpen u graag

De Grootste Bankroof!

De Grootste Bankroof!

Deze citygame neemt je mee terug in de tijd!

Beleef de grootste bankroof ooit van Nederland nu zelf! Een te gekke city game die je het avontuur uit 1945 zelf laat (her)beleven. Dit uitje  neemt je mee in de wereld van “de K(nok) P(loeg) A(lmelo)”, het verzet tegen de duitsers, list en bedrog, codetaal en natuurlijk de bankroof op zich!

Het is 17 september 1944, je zit thuis op de bank en hoort het volgende radiobericht:
“Hier volgt een nieuws bericht; ‘De kinderen van van der stege moeten onder de wol.'
Het klinkt wellicht wat onschuldig, maar dit was hèt begin van een van de belangrijke acties tegen de Duitsers. “De spoorwerkers moeten hun werk neerleggen!”, is wat er mee bedoeld wordt.
Die week daarna brengt een nog onbekende informant de KPA op de hoogte van het feit dat er  een geldtransport van Amsterdam naar Almelo plaats gaat vinden. Naar verluidt zou het om een bedrag 46 miljoen gulden gaan. Het is nu aan jullie om de duitsers dat geld afhandig te maken om zo de Twentse spoorwerkers te kunnen ondersteunen en de Duitsers tegen te werken!

Deze city game kan werkelijk alle  kanten op. Iedere keuze die je maakt heeft invloed op het verloop van de de (opzet van) de bankroof. Wie is er in tijd van oorlog te vertrouwen en wie niet? Wat als je op het verkeerde moment op de verkeerde plek bent. Wat als je gesnapt wordt? Je ontdekt het pas als je het zelf meegemaakt hebt!

 

Kies een locatie voor jullie programma

Op onze LOCATIES pagina vindt u verschillende locaties waar wij mee samenwerken. Wij zitten echter niet vast aan deze locaties, u kunt zelf natuurlijk ook uw gewenste locatie bij ons bekend maken! Deze citygame is alleen speelbaar in Almelo!

Prijzen De Grootste Bankroof:

  • Geschikt voor groepen van 12 tot 120 personen
  • Kleding advies: Sportief
  • Zuivere speeltijd is 2 uur. Incl. uitleg en prijsuitreiking moet er zeker 3 uur worden uitgetrokken voor "De grootste Bankroof"
  • Groepen tot 12 personen: vast bedrag van € 330,00 incl. BTW
  • Boven de 12 personen: € 27,50 p.p. incl. BTW
  • Optioneel: Poncho’s bij minder goed weer: + € 1,00 p.p.
  • Excl. reiskosten naar de locatie

B e d r i j f s u i t j e    |     P e r s o n e e l s f e e s t    |     A t t r a c t i e s .