Bel snel
0546 - 86 80 65
En laat u
verrassen!

Wij helpen u graag

CSI CitygameDe jacht door de stad

CSI Citygame

Een interactief spel door de stad.

De stad is in rep en roer, de afgelopen tijd worden er constant misdaden gepleegd  maar de daders zijn maar niet te pakken. Het regionale korps is ten einde raad, een groot aantal rechercheurs is zonder enige resultaat op de misdaden gezet. De andere korpsen uit het land zijn nu ingeschakeld om het op te lossen.

Er zijn een reeks misdaden gepleegd, de verdachten zijn al op het oog. Helaas kunnen wij dit niet verzekeren en dus kunnen ze niet worden opgepakt! De misdaden blijven maar door gaan, het is nu jullie taak om dit te stoppen door de verdachten op te sporen en achter slot en grendel te gooien!

Is jullie korps in staat om de verdachten te linken aan de juiste misdaden om zo de crminelen op te kunnen pakken?  Het team dat de meeste criminele weet te pakken, is de winnaar van het spel. De CSI citygame is een spannend en interactief spel dat zich afspeelt rondom het hart van de stad. Wij zorgen voor alle materialen alleen dienen jullie per team zelf voor een smartphone met whats-app en mobiel internet te zorgen. (dit omdat iedereen nou eenmaal het makkelijkste appt met zijn of haar eigen mobiele telefoon)


Kies een locatie voor jullie programma

Op onze LOCATIES pagina vindt u verschillende locaties waar wij mee samenwerken. Wij zitten echter niet vast aan deze locaties, u kunt zelf natuurlijk ook uw gewenste locatie bij ons bekend maken!

 

 

 

 

Arrangement CSI citygame:

  • Geschikt voor groepen van 12 tot 120 personen.
  • Kleding advies: Sportief
  • Zuivere speeltijd is 2 uur. Incl. uitleg en prijsuitreiking moet er zeker 3 uur worden uitgetrokken voor De Moordzaak
  • Groepen tot 12 personen: vast bedrag van € 330,00 incl. BTW
  • Boven de 12 personen: € 27,50 p.p. incl. BTW
  • Optioneel: Poncho’s bij minder goed weer: + € 1,00 p.p.

Dit spel is momenteel uitgezet in Almelo, Hengelo, Enschede, Delden, Oldenzaal en Ootmarsum. Andere steden zijn ook mogelijk, maar tegen extra kosten voor het uitzetten.


Gratis info aanvragen

B e d r i j f s u i t j e    |     P e r s o n e e l s f e e s t    |     A t t r a c t i e s .