Bel snel
0546 - 86 80 65
En laat u
verrassen!

Wij helpen u graag

Bedrijfsfeest

Volop ideeën voor het allerleukste personeelsfeest & bedrijfsfeest

TP Events is al meer dan twintig jaar actief in de wereld van de bedrijfsfeesten, entertainment, decoratie en acts.
In die afgelopen periode hebben we de meest uiteenlopende feesten georganiseerd en acts ontwikkeld die op een fraai personeelsfeest / bedrijfsfeest niet misstaan.  TP Events kan zowel de gehele organisatie van jullie personeelsfeest verzorgen, of desgewenst een onderdeel (activiteit / entertainment) voor rekening nemen.

Voor al onze feesten en uitjes kunnen wij desgewenst ook de locatie voor je regelen. Op onze LOCATIES pagina vind je de locaties waar wij zoal mee samenwerken. Wij zien dit als een stukje service naar onze klanten en vragen hier dan ook geen vergoeding voor. Wil je zelf je feestlocatie regelen, dan is dat uiteraard ook geen probleem. Heb je een eigen horecalocatie en wil je graag met ons samenwerken, dat kan ook, neem dan even contact met ons op. 

Ik hou van Holland Quiz

200% geslaagd, dat is de Ik hou van Holland quiz! Doe ook mee met de bekendste show van Nederland en daag je collega's uit. Wat weet jij nog van Swiebertje, de Elfstedentocht en Teach-In? Speel ook Ik hou van Holland!

Meer

Pub Quiz

Beleef gezelligheid en competitie tijdens deze leuke pubquiz! Met onze stemkastjes kun je antwoorden geven, dus lekker modern en gezellig tegelijk.

Meer

Winterse Pub Quiz

Een pubquiz, altijd 200% succes voor jong & oud met deze stemkastjes

Meer

Leuke Twente Quiz

Weet jou team het meeste van Twente? Het oude Twente maar ook het hedendaagse Twente? Test je kennis in deze gezellige quiz.

Meer

Retro Quiz

Was vroeger alles beter? Wat weet jij nog van de 60s, 70,s 80s en 90s? Tijdens deze Retro Pubquiz beleef je allemaal OOH JA momenten, en met de stemkastjes kun je stemmen. Interactief, competitie en heeeel gezellig!

Meer

B e d r i j f s u i t j e    |     P e r s o n e e l s f e e s t    |     A t t r a c t i e s .