Bel snel
0546 - 86 80 65
En laat u
verrassen!

Wij helpen u graag

The Voice ofCAFE DE STAM, ALMELO

The Voice of

Een muziekaal spel in het centrum van de stad.

Zijn jullie muziek liefhebbers en denken jullie veel van muziek af te weten dan is dit hippe en interactieve spel echt iets voor jullie! Ga in teams op stap door de stad, voer uitdagenden muziekale opdrachten uit, beantwoord de bijpassende vragen en versla je collega's of vrienden in dit leuke en gezellige moderne spel.

Welk team weet als eerste een spelronde te volbrengen en kan daardoor verder naar de volgende level van het spel? Alle vragen en opdrachten komen binnen via een speciale game-app op jullie smartphones, ook zijn de andere teams via deze app nauwlettend in de gaten te houden. Spanning en strijd gegarandeerd dus!

  • Een opdracht kan bijvoorbeeld zijn; Zing een duet met een Hema rookworst verkoopster en stuur een leuke video hiervan in voor 125 punten.
  • Of een vraag kan zijn; In welke film komt het onderstaande nummer van "The Naked And Famous" voor? Het correcte antwoord levert jullie 65 punten op; 

Het team welke de meeste opdrachten het snelste en correct uitvoert is de grote winnaar en gaat er vandoor met een leuke muziekale prijs.

Cafe "De Stam" is een gezellig muziekcafe in het centrum van Almelo. Dit spel is speciaal in samenwerking met hen ontwikkeld.


Prijzen "The Voice of De Stam":

€ 27,50 p.p. incl. btw (excl. eten/drinken)
Op basis van circa 3 speeluren, minimaal 15 personen. (kleinere groepen zijn ook mogelijk, vraag dan een prijs op maat aan.)

Ook te boeken in combinatie met een goede bbq van Toon en/of drankarrangement. Vraag naar de mogelijkheden!

"Wij verzorgen een authentieke, op Amerikaanse leest geschoeide barbecue. Door het gebruik van verschillende soorten hout en houtskool, alsmede het garen op lage temperatuur en gebruik van de juiste kruiden en bbq- sauzen serveren wij gerechten met een unieke en ongeëvenaarde smaak.

We werken met grote, stoere smokers en barbecue's, en we nemen ruim de tijd om al dat heerlijks tot in de perfectie te bereiden."

 

B e d r i j f s u i t j e    |     P e r s o n e e l s f e e s t    |     A t t r a c t i e s .