Bel snel
0546 - 86 80 65
En laat u
verrassen!

Wij helpen u graag

Nieuw! Anonymous Escape room op locatie!Speelbaar op bijna elke locatie!

Nieuw! Anonymous Escape room op locatie!

U neemt plaats in de door ons ingerichte ruimte. De deur gaat dicht en het begint. Er staan allerlei dagelijkse gebruiksvoorwerpen maar er is iets vreemds aan de hand. De Laptop die voor u staat opgesteld geeft een melding. De laptop wordt geopend en er staat een Videoboodschap voor u klaar. "U bent gehackt! Alle gevoelige informatie wordt over het hele internet verspreid als het u niet lukt om de hack te deactiveren binnen een uur." Het programma wordt geactiveerd en de tijd begint te lopen....Vind de hints, gebruik de juiste materialen en kraak de codes om deze cyberaanval te stoppen voor het te laat is!

Onze Escape room is zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest, personeelsdag, teamuitje of studentenvereniging. En deze escape room is ook super leuk en om te gebruiken als teambuilding activiteit tussen de vergaderingen door. Zo zorg je voor een leuke pauze en nieuwe energie om daarna weer lekker aan het werk te gaan. Het bijzondere aan onze Escape Room is dat hij mobiel is. Dus de Escape Room is geschikt voor bijna iedere externe locatie. Wij dragen zorg voor alle benodigde materialen, alleen een tafel, een stopcontact en een (stabiele) internet/wifi verbinding volstaan. Ook is deze  escape room is zo ontworpen dat het op ieder kantoor of andere ruimte speelbaar is, mits deze kan afgesloten worden door middel van een deur.

Op 9 & 11 April 2019 waren wij met deze escaperoom een van de trotse partners van de IT Lympics die werden georganiseerd bij het Windesheim Flevoland in Almere!

Voor meer informatie of een prijs op maar stuur een e-mail naar: info@tpevents.nl !

B e d r i j f s u i t j e    |     P e r s o n e e l s f e e s t    |     A t t r a c t i e s .