Bel snel
0546 - 86 80 65
En laat u
verrassen!

Wij helpen u graag

Citygame: I love ChristmasGezelligheid tijdens het kerstuitje

Citygame: I love Christmas

Beleef dit gezellige winteruitje vol competitie!

Samen met de collega's iets leuks doen, bijvoorbeeld als kerstborrel of winteruitje? Ga samen die gezellige binnenstad in en daag de andere teams uit in dit komische en interactieve uitje! Te spelen in elke binnenstad van NL. 

De binnenstad is tijdens de winterdagen één brok sfeer. Verlichte standjes, versierde showrooms, gezellige muziek... Dit is vandaag dan ook jullie "terrein" en gewapend met een mobiele telefoon gaan jullie op zoek naar leuke en bijzondere vragen & opdrachten. Zoek de geschikte locaties aan de hand van de aanwijzingen en verstuur je antwoorden of bewijsfoto's met mobiele telefoon door en scoor die punten! De actuele tussenstanden van alle teams zijn tijdens het spelen bij te houden voor extra competitie. 

De vragen en opdrachten hebben uiteraard allemaal een winters karakter. Zoek de goedkoopste warme chocomelk van de stad, en hoe heetten Santa's Rendieren ook alweer? Speel dit spel slim en misschien gaat jullie team wel winnen! En weten jullie een antwoord een keer niet? In het gezellige centrum zijn ongetwijfeld voorbijgangers of cafeetjes die jullie misschien een handje op weg helpen! 

Wij zorgen voor het spel en materialen, de competitie en een special citygame app. Elk team moet zelf voor minimaal één mobiele telefoon. (dit omdat iedereen nou eenmaal het makkelijkste appt en gamed met zijn of haar eigen mobiele telefoon)

Dit spel is te spelen in elke binnenstad van Nederland


Winteruitje / Kerstuitje / Citygame: I love Christmas

  • Arrangement warme chocomelk bij de start en 3 consumpties na afloop: samen à € 39,95 p.p. incl. BTW
  • Geschikt voor groepen van 12 tot 120 personen.
  • Zuivere speeltijd is 2 uur. Incl. uitleg en prijsuitreiking circa 2,5 uur totaal
  • Excl. reiskosten naar de locatie


Gratis info aanvragen

B e d r i j f s u i t j e    |     P e r s o n e e l s f e e s t    |     A t t r a c t i e s .