Bel snel
0546 - 86 80 65
En laat u
verrassen!

Wij helpen u graag

Bamboe bouwenThe Expeditie Robinson Experience

Bamboe bouwen

Bamboe bouwen als Expeditie Robinson Experience 


Wilt u èn actief èn creatief èn samenwerken tegelijk? Dat kan! Bouwen met Bamboe is zowel uitdagend als origineel. Bamboe bouwen vraagt namelijk om een gezamenlijke inspanning: in je eentje begin je niets maar als team bereiken jullie grote hoogtes. In no-time ontstaat er dan een indrukwekkende constructie waaraan echt iedereen zijn bijdrage heeft geleverd.

Na een basis uitleg over constructie en bouwtechniek wordt er per team overleg gepleegd over de te bouwen constructie. Met een forse stapel bamboe en kilo's elastieken begint daarna het echte werk. Wat gaan jullie bouwen? Ruimtelijk inzicht, samenwerkingsvermogen en leiderschap zijn de belangrijkste ingrediënten van deze workshop.

Bamboe is ideaal als bouwmateriaal. Het is heel licht, makkelijk om mee te bouwen en toch sterk. Het is dan ook een hele uitdaging om een bouwwerk van meters hoog te bouwen van alleen bamboestokken en elastieken. Wordt het een standaard toren, een Eiffeltoren, een piramide, of misschien wel een auto, reuzenbal of reuzenrad? Alles is te realiseren!

De grenzen worden slechts gevormd door eigen fantasie en het competitie element tussen de teams. 

Kortom: “Teambuilding van de bovenste plank”

Niet alleen geschikt als teambuilding maar ook als introductieactiviteit voor scholen en universiteiten.

Kies een locatie voor jullie programma

Op onze LOCATIES pagina vindt u verschillende locaties waar wij mee samenwerken. Wij zitten echter niet vast aan deze locaties, u kunt zelf natuurlijk ook uw gewenste locatie bij ons bekend maken!

Arrangement Expeditie Robinson:

  • Tot 12 personen: een vast bedrag van € 280,00 incl. BTW
  • Vanaf 12 personen slechts € 22,00 p.p. incl. BTW
  • Duur v.d. activiteit circa 2 uur
  • Excl. reiskosten en eten/drinken


Gratis info aanvragen

B e d r i j f s u i t j e    |     P e r s o n e e l s f e e s t    |     A t t r a c t i e s .