Bel snel
0546 - 86 80 65
En laat u
verrassen!

Wij helpen u graag

MoorddinerSpeel een moorddiner als dinerspel

Moorddiner

Beleef het Moorddiner “The Diner Cruise”

Een etentje, borrel of diner gepland en op zoek naar een vermakelijke invulling? Het Moorddiner is een echte tip als je eetvermaak zoekt, of voor kleinere groepen die niet een hele feestavond willen organiseren.

Tijdens deze avond is niets wat het lijkt en iedereen heeft een verborgen agenda! Jullie zijn vanavond fictief te gast aan boord van cruiseschip “The Hot News”, dat voor anker ligt bij het Franse eiland Port Blanc. Luxe, pracht en praal lijken te overheersen aan boord, maar gaandeweg het diner zullen jullie merken dat intriges, complotten en samenzweringen toch de boventoon blijken te voeren…

Jullie merken dat iemand aan boord is overleden. Sterker nog: er is een moord gepleegd! Vanaf dan blijkt iedereen een dubbele agenda en een geheim verhaal te hebben. En het leuke is dat iedereen zelf meespeelt, van Kapitein tot de slinkse minnares. Aan jullie de mogelijkheid om de rollen vooraf te verdelen, voor een zo hilarisch mogelijk verloop!

Bijzonder aan dit Moorddiner is dat niet met externe acteurs wordt gewerkt, maar dat jullie zelf de (hoofd)rollen vertolken. Dit garandeert interactie, gekke situaties, inlevingsvermogen en veel fun! En uiteraard is er ruim voldoende tijd voor een lekker diner of buffet.  Het spel is te spelen in groepen van 8, 10 of 12 personen, of een veelvoud daarvan. Bij oneven aantallen speelt onze spelleider ook een rol.

Kies een locatie voor jullie programma

Op onze LOCATIES pagina vind je verschillende locaties waar wij mee samenwerken. Wij zitten echter niet vast aan deze locaties. Je kunt zelf natuurlijk ook je gewenste locatie bij ons bekend maken!

Arrangementprijs Moorddiner:

  • Tot 12 personen een vast bedrag van € 294,00 incl. BTW
  • Meer dan 12 personen € 24,50 incl. BTW per persoon
  • Bedrag is excl. eten/drinken en reiskosten.
  • Circa 3 uren durend


Gratis info aanvragen

B e d r i j f s u i t j e    |     P e r s o n e e l s f e e s t    |     A t t r a c t i e s .