Bel snel
0546 - 86 80 65
En laat u
verrassen!

Wij helpen u graag

Fun PhotoshootDe ultieme bedrijfspromotie en een hoop lol!

Fun Photoshoot

De ultieme bedrijfspromotie en een hoop lol!

Fun Photoshoots zorgen altijd voor een hoop lol op feesten! Iedereen wil met elkaar op de foto en het liefst zo gek, charmant, sexy of stoer mogelijk.

Een customized Fun Photoshoot waarbij bezoekers blije, unieke en stralende foto's kunnen laten maken. Wij werken met zogenaamde Greenscreens, hierdoor kunnen wij de voor en actergronden helemaal op uw wensen aanpassen, eventueel met leuke passende attributen die de feestgangers uitdagen om zich lekker uit te leven. Ook is het mogelijk in plaats van met greenscreens te werken, met geschilderde achtergronden te werken. (tot max 10m breed in verschillende thema's)

Geschikt voor evenementen, feesten, borrels, trouwerijen en festivals. Indien er wifi op de locatie aanwezig is kunnen wij de foto's live delen via uw (bedrijfs) facebookpagina. De lol van het delen en taggen gaat dan online verder en genereerd veel bezoekers op uw facebookpagina. Indien gewenst ook te delen via andere socialmedia kanalen, maar alles in overleg.


Bedrijfspromotie:

Voor bedrijven is de Fun Photoshoot een perfecte manier om hun bedrijf, merk, feest of product te promoten. De foto's worden door het delen en taggen snel verspreid via Facebook en is dus een snelle efficiënte manier om een groot publiek te bereiken.


Prijzen verhuur Fun Photoshoot:

  • Fun Photoshoot voor, incl greenscreen/bluescreen, voor/achtergronden in overleg, fotograaf: € 375,- excl. btw. (2 uur fotograferen)
  • Ieder uur extra: €75,-
  • Geschilderde achtergrond ipv greenscreen/bluescreen: € in overleg.
  • Wij kunnen uw ontwerpen realiseren, eventueel inclusief logo's e.d.

 

B e d r i j f s u i t j e    |     P e r s o n e e l s f e e s t    |     A t t r a c t i e s .