Bel snel
0546 - 86 80 65
En laat u
verrassen!

Wij helpen u graag

MINDSTORMS ROBOTWARSBekend van TV, nu ook als bedrijfs- of teamuitje.

MINDSTORMS ROBOTWARS

Bekend van TV en nu ook als bedrijfs- of teamuitje; Robot Wars.

Bouw met je team naar eigen inzicht de ultieme Robot en laat deze de strijd aangaan met de andere teams.
Welke Robot is het snelste, meest wendbaar, het sterkste en zit het slimste in elkaar? Wed met je team op de juiste Robots en ga als de grote winnaar naar huis. En wie wint de uiteindelijke Grand Final? 

In kleine teams bepalen jullie wat voor jullie het meest geschikte Robot ontwerp is. Speel het tactisch en koop de juiste onderdelen in de Mindstorms Shop. De teams ontvangen uitgebreide bouwbeschrijvingen en de benodigde materialen voor het bouwen en programmeren van een strijdwaardige Robot.
Tijdens het eerste teamoverleg bepalen jullie het ontwerp van de te bouwen Robot en daarna wie welk onderdeel van de Robot gaat bouwen. Uiteindelijk wordt de Robot voorzien van de juiste software en komt alles samen in de ultieme Robot.

Laten jullie je Robot zelfstandig zijn werk doen of gaan jullie hem handmatig besturen doormiddel van een speciale app op je mobiel of met de IR-controller?

In een aantal “Wars” en uitdagende behendigheids en snelheidsspellen zullen de sterke en zwakke punten van de Robots te zien zijn. De winnaars verdienen uiteraard $$$. De overige teams die even niet meespelen kunnen weddenschappen afsluiten en zo ook extra verdienen aan de overwinning van een ander. 

In de Grand Final zal het in verschillende speelrondes om leven en dood gaan. Ieder team kan weer geld inzetten op de deelnemers per ronde. Welk team heeft de beste Robot en zet zijn geld in op de juiste Robots als ze zelf niet hoeven te strijden? Het team met de meest cash aan het einde v.d. dag zal als overwinnaar uit de strijd komen. Uiteraard ontvangt het winnende team een felbegeerde prijs.


Het bouwen van de Robots gebeurt door middel van Mindstorms EV3, dit is de meest technische en geavanceerde lijn van LEGO welke we ook vaak terugzien bij simulatie en testprojecten op universiteiten en bij technische bedrijven. Mindstorms EV3 is voorzien van krachtige computertechniek, sensoren, motoren en zelfs USB, Wifi en Bluetooth.
Door de verschillende elementen te combineren kun je je creaties doen lopen, rijden, praten, grijpen, denken, schieten en gezichtsuitdrukkingen geven. Kortom bijna alles wat je je maar voor kunt stellen!

Het bouwen en programmeren is vlot en makkelijk te leren, ook door niet-technische mensen!

 

MINDSTORMS ROBOTWARS:

  • € 39,95 per persoon
  • Op basis van ca 3 uren, minimaal 20 personen. (kleinere groepen zijn ook mogelijk, vraag dan een prijs op maat aan.)

Alle genoemde bedragen zijn incl. btw!


Balloon Fight Competition:

 

We bouwen niet alleen sterke gevechtsrobots maar soms ook hele slimme robots. Hieronder een Robot welke een Rubics Cube in een korte tijd zelf op kan lossen:

Om zelf thuis met eigen Mindstorms Robots aan de slag te gaan: http://otten-speelgoed.nl/lego-duplo/lego-mindstorm-ev3/31313.html


Gratis info aanvragen

B e d r i j f s u i t j e    |     P e r s o n e e l s f e e s t    |     A t t r a c t i e s .