Bel snel
0546 - 86 80 65
En laat u
verrassen!

Wij helpen u graag

LINE FIFTEEN | Mobiele Escape RoomOp elke locatie mogelijk!

LINE FIFTEEN | Mobiele Escape Room

Een mobiele Escape Room in een authentieke Londense dubbeldekker bus uit 1964!

De bus is al meer dan 50 jaar oud en daar zit nou net het probleem. Na het instappen blijken de deuren van de bus niet meer open te kunnen door een flinke stroomstoring in de bus. De elektrische bedrading blijkt te smeulen en niets werkt meer. De bus vult zich langzaam met verstikkende rook. Een nooddeur heeft de bus wel maar die zit met een stevig hangslot al jaren op slot. De buschauffeur geeft jullie de sleutel maar dit blijkt niet de juiste te zijn. Wat nu?

Samenwerking zal zeker nodig zijn in deze bijzondere Escape Room. De tijd tikt gestaagd door en niemand zal het redden om alleen veilig naar buiten te komen. Kortom; teambuilding van de bovenste plank met een knipoog naar het oude Londen, de Sixties, The Beatles, Abey Road en natuurlijk Sherlock Holmes.

Onze Escape room is zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest, personeelsdag, teamuitje, studentenvereniging.En de escape room bus is super om te gebruiken als teambuilding activiteit tussen de vergaderingen door. Zo zorg je voor een leuke pauze en nieuwe energie om daarna weer lekker aan het werk te gaan. Het bijzondere aan onze Escape Room is dat hij mobiel is. Dus naast dat het te spelen is op onze vaste locatie in Delden kan de Escape Room ook op externe locatie gebruikt worden. Dus naar jullie toe komen.

 

Prijzen Escape Room op vaste locatie in Delden:

  • De zuivere speeltijd is één uur en wij adviseren groepen van 4 tot 8 personen, met een maximum van 10 personen.
    Tot 10 personen: €125,-

Zijn jullie met meer dan 10 personen? Geen probleem! Wij kunnen leuke wisselprogramma's aanbieden waarbij een deel van jullie groep in de Escape Room gaat en een deel een andere leuke activiteit gaat doen. Na het uur wisselen de groepen en gaat een tweede groep in de Escape Room en gaat de eerste groep iets anders leuks doen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Buggy rijden, een potje Archery Tag of een spannende Pubquiz.Vraag naar de mogelijkheden!

 

Prijzen Escape Room op jullie feest of locatie naar keuze:

De prijs van de escape room op locatie is van meerdere factoren afhankelijk. Vraag daarom uw specifieke offerte via onze site of e-mail naar info@tpevents.nl.

 

B e d r i j f s u i t j e    |     P e r s o n e e l s f e e s t    |     A t t r a c t i e s .