Bel snel
0546 - 86 80 65
En laat u
verrassen!

Wij helpen u graag

Wie is de MOL dinerspellekker eten met een enerverend spel element

Wie is de MOL dinerspel

Wie is de Mol dinerspel

Een smakelijke avond met lekker eten, maar zoek je er iets origineels bij? Tijdens het "Wie is de Mol" dinerspel wanen jullie je op een luxe jacht, waar 1 iemand de boel saboteert. Maar who is it? 

Aan jullie de taak om tijdens de avond te ontdekken wie de Mol aan tafel is. Want hij of zij saboteert de boel, en heeft veel op haar kerfstok. Iedereen lijkt verdacht en je kunt niemand meer vertrouwen, maar door slimme vragen te stellen en logische verbanden te leggen kun jij de Mol ontmaskeren! 

Dit dinerspel vindt plaats aan tafel, en tussendoor wordt er ruimschoots tijd gemaakt voor het lekkere eten. Het Wie is de Mol dinerspel heeft geen spellen of opdrachten, maar u zult ontdekken dat alles en iedereen met verbanden en alibi's aan elkaar hangt... Maar wie spreekt de waarheid en saboteert echt? Ontdek de Mol tijdens dit leuke diner, incl. spel begeleider. 

Kies een locatie voor jullie programma

Op onze LOCATIES pagina vindt u verschillende locaties waar wij mee samenwerken. Wij zitten echter niet vast aan deze locaties, u kunt zelf natuurlijk ook uw gewenste locatie bij ons bekend maken!

Prijzen Wie is de Mol dinerspel:

  • € 24,50 p.p. incl. BTW (excl. reiskosten en eten/drinken)
  • Tijdsduur incl. eten circa 2,5 à 3 uren, minimaal 15 personen. (kleinere groepen zijn ook mogelijk, vraag dan een prijs op maat aan.)
  • Inclusief spel begeleider
  • De prijs van het eten/drinken is nog niet inbegrepen


B e d r i j f s u i t j e    |     P e r s o n e e l s f e e s t    |     A t t r a c t i e s .