Bel snel
0546 - 86 80 65
En laat u
verrassen!

Wij helpen u graag

Het GastentoiletEen bijzondere videoboodschap met entertainment!

Het Gastentoilet

Een bijzondere videoboodschap met entertainment! Het is eens wat anders dan een Videozuil of Videopaal.

Een feest is een heuglijk moment waar je zo lang mogelijk van wilt genieten. Dat kan met het "koninklijk” Gastentoilet, een ludiek toilet met grandeur en klasse waarin u uw eigen video boodschap kunt inspreken. De lakeien Marie-Antoilette en Lois Closet zorgen voor bijpassend vermaak en nodigen alle gasten uit om ook hun “boodschap” achter te laten in dit gastentoilet.

Aan de buitenzijde zorgt het Gastentoilet voor een stijlvolle entourage met een humoristische sfeer. Binnenin bevindt zich het Koninklijk toilet met een videocamera. Trek aan het koord en u kunt uw boodschap / wens inspreken. Erg leuk voor een bedrijfsjubileum, een bruidspaar of een open dag met een memorabel karakter.

Het Gastentoilet is het beste van twee werelden: entertainment door onze lakeien met hun bijzondere toilet, en een waardevol document waar u nog vele malen met plezier naar zult kijken. Het Gastentoilet is ca 3 uren aanwezig op uw locatie, en levert gemiddeld 30 tot 45 minuten aan ongemonteerde herinneringen op (op DVD). 

Het Gastentoilet, mogelijk in 2 uitvoeringen:

  1. Lakei versie: het stijlvolle gastentoilet voor 3 uren, aangevuld met twee lakeien t.b.v. het uitnodigen van uw gasten, entertainment en uitleg, videocamera, DVD met video herinneringen en opbouw / afbouw: € 795,00
  2. Stand-alone versie: het stijlvolle gastentoilet voor 3 uren, video camera, banner met uitleg, DVD met video herinneringen en opbouw / afbouw: € 395,00
  3. • Exclusief vervoerskosten naar uw locatie
     


Gratis info aanvragen

B e d r i j f s u i t j e    |     P e r s o n e e l s f e e s t    |     A t t r a c t i e s .