Bel snel
0546 - 86 80 65
En laat u
verrassen!

Wij helpen u graag

Binnenkort beschikbaar: Nieuwe Escape room op locatie!Speelbaar op bijna elke locatie!

Binnenkort beschikbaar: Nieuwe Escape room op locatie!

U neemt plaats in de door ons ingerichte ruimte. De deur gaat dicht en het begint. Er staan allerlei dagelijkse gebruiksvoorwerpen maar er is iets vreemds aan de hand. De Laptop die voor u staat opgesteld geeft een melding. De laptop wordt geopend en er staat een Videoboodschap voor u klaar. "U bent gehackt! Alle gevoelige informatie wordt over het hele internet verspreid als het u niet lukt om de hack te deactiveren binnen een uur." Het programma wordt geactiveerd en de tijd begint te lopen....Vind de hints, gebruik de juiste materialen en kraak de codes om deze cyberaanval te stoppen voor het te laat is!

Onze Escape room is zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest, personeelsdag, teamuitje, studentenvereniging. En deze escape room is ook super leuk en om te gebruiken als teambuilding activiteit tussen de vergaderingen door. Zo zorg je voor een leuke pauze en nieuwe energie om daarna weer lekker aan het werk te gaan. Het bijzondere aan onze Escape Room is dat hij mobiel is. Dus naast dat het te spelen is op onze vaste locatie in Delden kan de Escape Room ook op externe locatie gebruikt worden. Dus naar jullie toe komen.Wij dragen zorg voor alle benodigde materialen, alleen een tafel, een stopcontact en een (stabiele) internet/wifi verbinding volstaan. Ook is deze  escape room is zo ontworpen dat het op ieder kantoor of andere ruimte speelbaar is, mits deze kan afgesloten worden door middel van een deur.

Zoals hierboven vermeld staat, is deze escape room binnenkort beschikbaar. Maar voor vragen kunt u contact met ons opnemen!

Meer informatie volgt nog!

B e d r i j f s u i t j e    |     P e r s o n e e l s f e e s t    |     A t t r a c t i e s .